• Gratis levering i Danmark v/køb over 349 DKK
  • Plastik Neutral Emballage
  • CO2 Neutral Emballage
  • Vi er 100% engageret i fair trade!


Te julekalender i særklasse


Mange har en travl hverdag, og de ekstra ting der skal gøres op til juleaften gør ikke december mindre travl. Dog mener vi ikke, at travlheden skal overskygge, at december også er en måned, hvor vi skal huske at forkæle os selv med ‘a little ekstra’. Vores brew-in-the-bag koncept gør det muligt at nyde sin daglige te-brygger fra julekalenderen hvor som helst, når som helst. På den måde kan man tage julehyggen med på farten og nyde sin kvalitets te i toget på vej til arbejdet eller på kontoret.

JULEKALENDER TE OG BÆREDYGTIGHED

Som noget nyt er vores te pakkekalender bæredygtigt produceret, da vi både er CO2 neutrale og plastik neutrale i vores produktion. Vi har siden sommeren 2019 været en del af WeForest, hvor vi kompenserer med 1kg CO2 ved at plante træer i Afrika, for hver gang vi bruger 1kg CO2 i vores produktion. Derudover samarbejder vi også med PlasticBank der hjælper os med at samle et 1kg plastik fra naturen og i verdenshave, for hver gang vi bruger 1kg plastik i vores produktion. Disse nye tiltag gør at du i år kan købe en julekalender med te til en du holder af eller dig selv og samtidig gøre det med god samvittighed.25 TEABREWERS TIL JULETIDEN


Julekalendere er for alle, og igen i år har vi lavet den perfekte julekalender til alle te elskere.  
Vores te julekalender indeholder 25 tebryggere - en til hver dag i december samt en ekstra teoplevelse som giver mulighed for lidt forkælelse 1.juledag. Vores tekalender består af 22 forskellige og meget unikke smagsoplevelser, og indeholder et bredt udvalg af vores frugt teer, samt urteteer. Både vores frugt te og urtete er premium infusions te af suverænt højeste kvalitet, hvilket vil sige at frugt teen består af ægte tørret frugt og grøntsager, hvor vores urtete gemmer på ægte naturlige urter, krydderier og grøntsager –  alle teer 100% økologiske og naturlige ingredienser.

Køb julekalender med te til en du holder af eller forkæl dig selv med 25 økologiske og velsmagende te oplevelser hver dag i december, som den perfekte nedtælling til juleaften.

En TEAtastic gave ! 

Køb julekalender med te til en du holder af eller forkæl dig selv med 
25 økologiske og velsmagende te oplevelser hver dag i december, som den perfekte nedtælling til juleaften.

BESTIL NU


Julekalender med kvalitetsteHvorfor er te julekalenderen en god gave?

Alle elsker god kvalitet og smag. Vores te-brygger kan nydes hvor som helst og når som helst grundet vores brew-in-the-bag koncept, hvilket gør det let at have lidt selvforkælelse i december måned, selvom man er på farten. På den måde kan tage teen og julehyggen med sig, uden at gå ned på kvalitet.

Alle vil gerne overraskes med nye smagsoplevelser. Vores te adventskalender indeholder 22 forskellige smagsoplevelser, som giver rig mulighed for at prøve nye te smage og finde ens favorit.

Julekalenderen indeholder 25 brewers. Dog er der til mange flere kopper, da hver te-brygger kan brygges på 2-4 gange. Der er derfor rig mulighed for at nyde flere kopper velsmagende te om dagen, eller dele oplevelsen med en man holder af.

Tebryggeren er 100% økologisk og alle vores teblandinger består af ægte ingredienser som tørret stykker af frugt, grøntsager, urter, krydderier og helbladet te.
Du vil måske også være interesseret i..


Laden
Laden