FRI FRAGT I DANMARK VED KØB OVER 399 DKK

Vi tror på, at en overdådig og velsmagende kop kaffe, te eller lækker cocktail

tilbyder en vigtig mulighed for et afslappende ‘zen-moment’ i en ellers travl hverdag.

Med andre ord, skal en travl og krævende hverdag ikke være grunden til, at man ser sig nødsaget til at anvende instant kaffe, teposer og forblandet cocktails.

Kerneessensen af vores innovative portfolio er, at kombinere den absolut bedste kvalitet med anvendelighed.

Vores verdensomspændende patentbeskyttet ”Brew-In-The-Bag” koncept tillader DIG at brygge og nyde en velsmagende kop kaffe eller te – hvor som helst, når som helst.

Vi har derfor dedikeret os selv til at tjene kaffe-, te- og cocktails elskere i denne verden – med noget der er meget bedre end det sædvandelige.

Bæredygtighed har haft en central plads i vores DNA lige fra begyndelsen, hvor vi oprindelig startede som

”Grower’s Cup”, og hvor fairtrade var kernen i alt hvad vi foretog os.

Selvom vi endnu ikke er perfekte, så er vi af vores størrelse og økonomiske styrke taget i betragtning, stadig meget stolte af at kunne sige at vi gør meget mere end de fleste, og vi forsøger konstant at være en del af løsningen – og ikke problemet.

Derfor, bestræber vi os på at plante så mange træer som muligt og bidrager til at rydde naturen for plastikaffald.

… og husk nu at dele en masse skønne kaffe, te og cocktail oplevelser med din familie og venner, de fortjener også ’a little extra’.Ulrik Skovgaard Rasmussen, innovator

Vi behandler dine information ved brug af cookies til at forbedre hjemmesiden ydeevne og ved at tilbyde skræddersyet markedsføring efter dine interessenter. Ved fortsættelse af anvendelse af vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies. Lær mere
Acceptere