FRI FRAGT I DANMARK VED KØB OVER 399 DKK

Levering

Hvilke omkostninger er der ved forsendelse?

Vores fragtpriser beregnes efter vægt og efter det valgte land. Priserne er derfor meget forskellige. Du kan kontrollere din specifikke fragtpris ved at indtaste din leveringsadresse.

Hvor lang tid tager levering?

Vi har dag til dag levering, såfremt varen er på lager. Ved levering i Danmark er leveringstiden 1-3 dage med GLS, samt 4-5 dage med Deutsche Post (DHL).

Ved levering i udlandet er leveringstiden 5 til 14 dage afhængigt af det specifikke land, som pakken skal sendes til. Hvis din pakke ikke er ankommet inden leveringstiden, er du velkommen til at kontakte os på telefon 63 40 01 24 eller e-mail contact@brew-company.com. 

Hvilke lande leverer I til?


Vi tilbyder Worldwide levering med Deutsche Post (DHL) på ordre under 2 kg. 

Er det muligt at hente min ordre på jeres adresse?

Ja, det er muligt at hente din pakke på vores adresse.

Kan jeg spore min ordre?

Når du har bestilt din vare, vil du modtage et Track & Trace-nummer, så du kan følge din pakke fra vores lager og hjem til dig. Nummeret sendes via e-mail, så snart pakken er sendt. Bemærk dog, at der kan forekomme forsinkelse ved registreringen i Track & Trace.

Hvorfor har jeg ikke modtaget min ordre endnu?

Hvis leveringstiden er overskredet, og du ikke har modtaget dit Track & Trace-nummer eller hørt fra os i forbindelse med din ordre, er der sandsynligvis opstået en fejl. Du kan kontakte os på telefon 63 40 01 24 eller e-mail contact@brew-company.com.

Vi behandler dine information ved brug af cookies til at forbedre hjemmesiden ydeevne og ved at tilbyde skræddersyet markedsføring efter dine interessenter. Ved fortsættelse af anvendelse af vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies. Lær mere
Acceptere