FRI FRAGT I DANMARK VED KØB OVER 399 DKK

ET BÆREDYGTIGT DESIGN

Alle vores produkter er lavet med ekstra omtanke. Vi er altid i udvikling, og vi bestræber os på hele tiden at forbedre vores produkter, så de fremstår så bæredygtige som muligt!
Vores bryggere er fremstillet af miljøvenligt naturpapir og en tynd PE. Vores produkt er yderst genanvendeligt og vi opfordre derfor altid vores kunder til at hjælpe os med at passe på miljøet og naturen ved at genbruge vores bryggere.  

 • Disposable icon

  Affaldshåndtering

  Vores bryggere kan affaldssorteres i det normale affaldssystem og skal behandles på sammen måde som mælkekartoner.

 • BPA free icon

  BPA Fi

  Alle vores produkter er fri for BPA, testet i både Danmark, Tyskland og Japan og lever op til de højeste standarder hvad angår fødevaresikkerhed.

 • safe icon

  Sikker anvendelse

  Vores bryggere indeholder ingen former for aluminium eller andre skadelige materialer.

 • Neutral plastic icon

  Hver eneste gang vi bruger 1kg plastik i vores produktion, opsamles 1kg plastik fra naturen.

 • CO2 neutral icon

  Hver eneste gang vi bruger 1kg CO2 i vores produktion, kompenserer vi med 1kg CO2 ved at plante nye skove i Afrika.

 • Renewable energy icon

  Vi anvender kun lokal vindmølle energi til alle elementer i vores produktion.

 • Fair trade icon

  Vores kaffe er Fairtrade og forhandles ved priser som er betydeligt højere end standarder, i forhold til at sikre gode arbejdsvilkår og indtægter for vores samarbejdspartnere.

Vi er i den grad inspireret af og bestræber os på at integrere FN’s verdensmål i vores måde at drive forretning på, og ønsker at tage ansvar i håbet om en mere bæredygtig verden. Ovenover kan du se de verdensmål vi bidrager til samt bestræber os på at udvikle os indenfor.

 

Vi behandler dine information ved brug af cookies til at forbedre hjemmesiden ydeevne og ved at tilbyde skræddersyet markedsføring efter dine interessenter. Ved fortsættelse af anvendelse af vores hjemmeside accepterer du brugen af cookies. Lær mere
Acceptere