🌍 Worldwide levering med DHL 🚚 Gratis Levering i DK ved køb over 399 DKK

VI HAR 16 FORSKELLIGE BLENDS
HVILKEN ER DIN FAVORIT?

Vi har et stort udvalg af håndplukket, økologisk løs te. De er alle baseret på traditionelle høstnings metoder og tilbyder en ekstraordinær smag og positiv sundhedseffekt baseret på vores mange forskellige urter. Vi har i alt 16 forskellige te blandinger, som hver i sær besidder sin egen unikke smagsoplevelse.

VORES TE ER 100%
NATURLIG OG ØKOLOGISK

Vores premium infusions te er af aller højeste kvalitet. Frugtteen består af ægte tørret frygt og grønsager, og vores urtete gemmer på ægte naturlige urter, krydderier og grønsager – alle 100% økologiske og naturlige ingredienser.

BEMÆRK FORSKELLEN

Har du nogensinde prøvet at udforske indholdet af en helt almindelig te pose? Hvis du sammenligner det med indholdet af vores Teabrewer vil du se en verden til forskel.
Faktisk er vores produkter så naturlige at du kan spise vores frugtte som en sund snack! Der er ikke andet for end at prøve den og smag forskellen.

BREW IN THE BAG

Vores unikke filter-teknologi er med til at sikre, at vores naturlige ingredienser udfolder sig på bedste vis og dermed skaber en enestående smagsoplevelse hver gang du brygger vores te.

Kombinationen af denne unikke filter-teknologi og vores gourmet-te danner rammerne for aromatiske og smagsfulde infusioner.

ASSORTMENT

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out

Sold out